Lillelund B&B

 

 Midt i skoven, tilbyder vi en oplevelse for dig, der har brug for nærvær og ren afslapning. Vi har ialt 3 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser. Værelserne er enkelt indrettet, så de skaber hygge og ro samt rum til fordybelse og god nattesøvn. Vi bor her selv, men B&B afdelingen er adskilt fra privaten med egen indgang. Der er kode til eget værelse, så man slipper for bøvl med nøgler der bliver væk.Der er mulighed for parkering med personbil og mindre varevogn. Indkvartering mellem kl. 16-20 eller efter aftale. Hvis vi ikke lige er hjemme, hænger der velkomstinformation ved hoveddøren, så man selv kan finde ind.

 Vi  bevidst valgt, ikke at have tv ligesom der ingen daglig roomservice er på værelserne. Det betyder at – så længe du er gæst hos os, så er værelset helt dit eget. Fællesområder og badeværelser bliver tjekket/rengjort hver dag.Hvis der er behov for rene håndklæder, rengøring eller lignende, giver du blot besked så skifter vi omgående. Alle værelser har en lille siddeplads.

Adgang til fælles opholdsrum og tekøkken. Her skal der, af hensyn til andre gæster, være ro mellem kl. 22.00 og 7.00. Desuden har vi vores lille kaffehus, hvor man er velkommen til at sidde- også efter 22.00. Der er fælles bad/toilet til alle værelser ( 2-3 værelser deler)

 Gratis internet på hele området. Dejlige udenomsarealer, med mange hyggekroge, hvor man kan nyde haven og skoven/naturen. Rygeområde udendørs.

Vi har 10 km til Silkeborg centrum. 900 meter til  "Min købmand" (åben 7-20 alle dage). Friluftsbadet -opvarmet ( 300  meter) er åben 1. maj til 1. sep.  3 km til Bøllingsø og Hærvejen, 6 km til pizzaria.  Vi har en lille shop, hvor du kan handle lidt aftensmad, drikkevarer mm. Bus 32 går næsten til døren, men kører dog ikke ret tit. Bestil istedet flexbus på tlf: 8740 8300 ( 7 kr pr km) 

Vi ønsker at vores gæster får sig en god oplevelse. Vi står gerne til rådighed for gode råd og ideer til hvad man skal opleve, når man besøger Søhøjlandet. Se også vores fane "Værd at se".

Vores B&B er røgfri og allergivenlig. Det betyder, at vi desværre må sige nej tak til kæledyr. Stedet er ikke egnet til gangbesværede og børn under skolealderen.

Selvom Corona er aftagende har vi stadig håndspirt, ligesom vi har god plads, så det er nemt at holde afstand.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt os på tlf: 2068 7207 ring eller send en sms

 

Booking: lillelundbogb@gmail.com vi svarer hurtigst muligt.

Du kan også booke os via booking.com

vores adresse: 

Lillelund Bed and breakfast

Frederiksdalvej 21- Kragelund- 8600 Silkeborg.

 

Med venlig hilsen

Lindy og Janne

sådan set lidt fra oven..