Generelle betingelser og regler

For langt de fleste gæster, er det ikke noget problem at have en dejligt ophold her. Men da vi desværre enkelte gange har oplevet meget uheldig adfærd, har vi været nødsaget til at lave disse retningslinjer. Målet er at alle gæster skal nyde opholdet mest muligt.

 1. Tag venligst hensyn til de andre gæster. Begræns derfor larm og musik. Vi henstiller til at man rydder op efter sig selv.
 2. Fællesområderne inde kan benyttes mellem kl 7-22.
 3. En del af haven kan benyttes af vores gæster. Spørg hvis du er i tvivl om, hvor du må være.
 4. Rygning er KUN tilladt udendørs, ved det særlige rygerområde.
 5. Det er en god ide at værelset aflåses med koden på døren, når man forlader værelset. Gæster er selv ansvarlige for deres ejendele.
 6. Når vinduet er åbnet SKAL man slukke for varmen. Vær opmærksom på at el radiatorer IKKE på overdækkes!
 7. Grill er tilladt på særligt grillområde, og bål på bålpladsen kan laves efter aftale med ejeren. Fyrværkeri og anden brug af åben ild er pga. brandfare strengt forbudt.
 8. flasker og plastic skal sorteres fra og bringes til det fælles affaldsdepot ved garagen
 9. Værelserne er rengjorte ved ankomst og der er rent sengetøj og håndklæder. Rengøring er inkluderet i prisen, men efterlades værelset i helt uacceptabelt stand forbeholder ejeren sig ret til at opkræve ekstra rengøringsgebyr på optil 500,- kr.
 10. Det er ikke muligt at have besøg uden forgående aftale med ejeren.
 11. Selv om man er meget glad for sin cykel, må den ikke være på værelset. Vi har en lade, hvor den kan stå sikkert, godt og tørt.
 12. Tag venligst ikke dyner, puder, sengetæppe m.m. fra værelset med udenfor. Der er havehynder og tæpper i fællesarealet der i stedet kan benyttes.
 13. Husdyr må blive hjemme.

 

 Da vi selv bor på ejendommen og har en stor have/grund der skal passes og vedligeholdes, kan der forekomme støj fra græsslåning mm. I dagtimerne.

 

I tilfælde af gentagende overtrædelser af disse betingelser, forbeholder udlejer sig ret til at bortvise gæster fra værelset uden refusion.