Generelle betingelser og regler

 

  1. Man skal tage hensyn til de andre gæster. Derfor bør larm og musik begrænses.  Fællesområderne ude og inde er for alle. Derfor henstiller vi til at man rydder op efter sig selv.
  2. Rygning er KUN tilladt udendørs, ved det særlige rygerområde.
  3. Det er en god ide at værelset aflåses med koden på døren, når man forlader værelset. Gæster er selv ansvarlige for deres ejendele.
  4. Når vinduet er åbnet SKAL man slukke for varmen. Vær opmærksom på at el radiatorer IKKE på overdækkes!
  5. Grill er tilladt på særligt grillområde, og bål på bålpladsen er tilladt efter aftale med ejeren. Fyrværkeri og anden brug af åben ild er strengt forbudt.
  6. Skrald skal sorteres og bringes til det fælles affaldsdepot ved garagen
  7. Værelserne er rengjorte ved ankomst og der er rent sengetøj og håndklæder. Rengøring er inkluderet i prisen, men efterlades værelset i uacceptabelt stand forbeholder ejeren sig ret til at opkræve ekstra rengøringsgebyr på 200,- kr.
  8. Hvis gæster ødelægger noget er man forpligtet til at erstatte det ødelagte, svarende til nypris på det ødelagte.
  9. Det er ikke muligt at have besøg uden forgående aftale med ejeren.
  10. Selv om man er meget glad for sin cykel, må den ikke være indendørs. Vi har en lade, hvor den kan stå sikkert, godt og tørt.

 

I tilfælde af overtrædelse af disse betingelser forbeholder udlejer sig ret til at bortvise gæster fra værelset uden refusion.

 Da vi selv bor på ejendommen og har en stor have/grund der skal passes og vedligeholdes, kan der forekomme støj fra græsslåning mm. I dagtimerne.